Transparent Dutch png.png

30 MaarT 2019 | BEUrs - Brussel

 
W100 - all 100 group photo fun - 30.03.19.jpg
 

Thank you / Dank u / Merci!

Wat een ongelooflijke eer om deze dag met jullie door te brengen. Een ruimte creëren waarin elke vrouw een stem heeft om hun verhalen, ervaringen, gedachten en visie te delen over het creëren van een Brussels inclusief vanuit hun perspectief ... en nog veel meer.

Het is met veel plezier dat we een deel van onze analyse van de W100-ervaring tot nu toe met u delen. We hebben de belangrijkste resultaten van de dag en de feedback van de deelneemsters verzameld door middel van een enquête waar velen van u aan hebben bijgedragen. We hopen echt dat u zult genieten van het lezen van enkele van de verbazingwekkende verhalen en de positieve energie van W100 in dit verslag.

Dank u / Thank you / Merci aan iedereen die zich bij ons heeft aangesloten en ons heeft gesteund om zaterdag mogelijk te maken. Nu begint het werk!

#W100 #Women100 #WomenBridgingBrussels

Dank u Karema voor de geweldige fotos, en Ana Maria, Fatima-Zohra en Paulina de European Activism Incubator voor de prachtige video!

 

Concept

Women100 (W100) is een diverse vrouwengemeenschap uit alle hoeken van Brussel die de stemmen en acties van vrouwen in Brussel willen verbinden en versterken. We houden van onze stad Brussel en geloven dat de uitzonderlijke diversiteit haar kracht is als stad in de 21e eeuw. We streven om bruggen te bouwen en barrières te slopen tussen diverse vrouwen uit alle hoeken van Brussel. We willen meer kansen creëren door vrouwen samen te brengen met als doel : volgens een gemeenschappelijke visie beter samen te leven in de verschillende Brusselse gemeenschappen, meer bepaald : verschillende leeftijden ; rassen ; nationaliteiten van herkomst; talen; en vaardigheden.

We organiseren een vergadering met 100 vrouwen die de volledige sociaal-cultureel-economische diversiteit van de stad vertegenwoordigen. Met als doel deze krachtige gemeenschappelijke visie te creëren met vrouwen door vrouwen voor vrouwen met als thema : "Hoe kunnen we allemaal beter samenleven in een divers Brussel?" Ons werk wordt geleid door waarden en principes die in ons Charter zijn uitgeschreven, en het evenement zal worden gefaciliteerd met behulp van methodologieën die ruimte creëren voor deelnemers om zich in een authentieke dialoog met elkaar te verbinden.

Ons Charter

W100: Brussel voor vrouwen <-> Vrouwen voor Brussel

Lees verder

Vrouwen in Brussel

Lees verder

Turquoise.PNG
 

Ons team

Over ons

 
 

Citaten

“Voor mij en voor Foyer is dialoog als actieve werkvorm ideaal: waar debat en discussie de maatschappij polariseren, zorgen dialoog en luisterbereidheid voor meer onderling begrip. Foyer wil hetzelfde doen in Brussel: waar mensen vooral het eigen gelijk najagen, willen we stedelingen met elkaar laten praten, van mens tot mens.”

LOREDANA MARCHI