PHOTO-2019-03-06-15-29-24.jpg
 

Het team

 
 

Cockpit

1.donatienne-photo vivian hertz-VIV-5294.jpg

Donatienne Brasseur

Dona is een gedragsexperts gespecialiseerd in gender-diversiteit. Zij speelt en zingt oude muziek en is onlangs beginnen dromen over het maken van gigantische beeldhouwwerken.

Fatima.JPG

Fatima Zibouh

(Sint-Agatha Berchem, 1981) is doctoraatsstudent in de Politieke en Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Luik. Moedertaal: Frans.

Joanna .jpg

joanna Maycock

Joanna Maycock (Engeland, 1971) is Brits / Belgisch. Ze woont sinds 1992 in Schaarbeek. Joanna heeft gewerkt in internationale en Europese maatschappelijke organisaties die campagne voeren betreffende armoede, migratie en vrouwenrechten.

WIN_20140903_195301.JPG

Karen Hoehn

Karen is een consultant die non-profitorganisaties, stichtingen en internationale organisaties helpt het openbare beleid te beïnvloeden en middelen te mobiliseren. Belgisch-Amerikaanse. Moedertaal: Engels

Loredana.jpg

Loredana Marchi

Loredana Marchi is directrice van Foyer vzw. Zij is geboren in Italië. Zij werkt sedert de jaren 80 in Molenbeek. Zij is de stichter van Dar al Amal (huis van de Hoop, de vrouwenwerking van Foyer). Zij heeft zich altijd ingezet voor de inclusie en emancipatie van de vrouwen. In 2011 heeft ze de eretitel van "vredesvrouw" gekregen.

Myriam Stoffen©Marie-Francoise Plissart_ZOOM.jpg

Myriam Stoffen

Myriam Stoffen (1967) is directrice van Zinneke die doorheen sociaal-artistieke processen instaat voor cocreaties en coproducties tussen kunstenaars, bewoners en stedelijke actoren allerhande in de Brusselse wijken – de Zinneke Parade is er het eindresultaat van. Ze is actief in diverse initiatieven met mensen zonder papieren en rond commons.

Screen Shot 2018-11-23 at 00.22.35.png

Rozina Spinnoy

Rozina Spinnoy (Koekelberg, 1972) is Schots. Woont in Brussel sinds 2002. Ze is een ontwerp-strateeg en sociaal ondernemer met haar eigen NGO en MKB en werkt in heel Europa. Een actieve vrijwilliger en bestuurslid voor maatschappelijke organisaties. Pleiten voor onderwijs, gelijkheid, inclusie en geestelijke gezondheid. Talen: Engels, Nederlands, Urdu / Punjabi

Profile pic - side.jpg

Tanja Gohlert

(Etterbeek, 1978) Brusselse sinds 2001. Mede-Organisatrice van de Brussel Women's March / Lights for Rights. Talen: Engels, Frans, Duits.


Speciale Dank

 
Cato @ W100.jpg

CATO LÉONARD

Cato Léonard is co-founder van Glassroots, een consulting bedrijf dat overheden, bedrijven, steden en organisaties helpt met het succesvol realiseren van verandering door het betrekken van externe stakeholders of burgers. Ze is ook mede-oprichter en campagneleidster van de G1000 een burgerbeweging voor participatieve democratie.

Raphaelle.jpg

RAPHAËLLE BRASSEUR

Raphaëlle Brasseur is een piepjonge Brusselaire, met minder dan één jaar in Jette. Zij is binnen-huisarchitect, ster-coordinatrice en key account manager. Zij stapte maar 3 weken op voorhand het team binnen, en sloot zich perfect aan om het onmogelijke mogelijk te maken.